Home Piscine pentru copii
Piscine pentru copii
Piscine pentru copii PDF Imprimare Email
Piscine pentru copii
Scris de mihaela86   
Miercuri, 08 Iunie 2011 13:08

Piscinele de dimensiuni mari pot reprezenta un pericol pentru copii, de aceea multi parinti grijulii achizitioneaza piscine pentru copii. In felul acesta cei mici se pot juca si revigora in siguranta. Aceste piscine pentru copii sunt foarte avantajoase ca pret si foarte practice. In primul rand, oamenii sunt incantati de piscine pentru copii pentru ca sunt foarte ieftine si pot fi achizitionate imediat.

In al doilea rand instalarea unor piscine pentru copii se face intr-un timp foarte scurt. In cazul unor piscine gonflabile pentru copii, instalarea nu dureaza decat cateva minute. In plus, cei mici se pot juca in piscine pentru copii toata ziua, lasandu-va libertatea de a lucra in gradina si doar sa ii observati, fara a fi nevoie sa stati langa ei. Aceste piscine pentru copii sunt foarte amuzante si distractive pentru ca sunt imprimate cu persoanaje din desene animate sau cu flori si animale.

De obicei, aceste piscine pentru copii sunt colorate. Unele piscine pentru copii sunt albastre, iar alte piscine pentru copii sunt galbene, roz, verzi. Pot fi intr-o singura culoare sau in mai multe combinatii de culori. Exista piscine pentru copii de mai multe dimensiuni, in cele mai multe dintre ele pot sta 2-3 copii, in timp ce in unele piscine pentru copii de dimensiuni mari pot sta peste 5-6 copii sau adulti.

Este foarte indicat sa supravegheati copiii atunci cand sunt in bazine, chiar daca sunt in piscine pentru copii. Pericolul de inec exista si la un centimetru de apa. Trebuie sa va supravegheati copiii si in cazul in care ei stiu deja sa inoate, deoarece se pot produce accidente si in aceste cazuri. Puteti sa achizitionati si jucarii gonflabile pentru copii pentru a face activitatea din piscine pentru copii si mai amuzanta.

Atunci cand cei mici se joaca in piscine pentru copii trebuie sa acordati atentie si apei. Asigurati-va inainte ca apa din piscine pentru copii este proaspata si curata, deoarece apa murdara si poluata poate reprezenta un pericol grav pentru cei mici. Stand in apa murdara din piscine pentru copii, cei mici pot capata infectii, mancarimi, iar daca apa este consumata pot aparea infectiile gastro-intestinale sau boli de piele.

Ultima actualizare în Joi, 09 Iunie 2011 07:47
 


Sondaje

Este utila o piscina pe timp de vara?
 

Vizitatori Online

Avem 5 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com