Home Preturi piscine Preturi piscine
Preturi piscine PDF Imprimare Email
Preturi piscine
Scris de mihaela86   
Marţi, 07 Iunie 2011 10:18

In sezonul estival oamenii cauta oferte de piscine convenabile. De cele mai multe ori pe piata sunt preturi de piscine foarte ridicate si foarte multi oameni nu isi permit sa le achizitioneze. De aceea se ajunge la cateva compromisuri in ceea ce priveste aceste preturi de piscine. Unii oameni accepta preturi de piscine gonflabile ca pe o alternativa buna si le achizitioneaza pe acestea.

Chiar daca multe piscine de acest gen sunt rezistente, mai ales daca sunt ingrijite corespunzator, durata lor de viata este redusa comparativ cu durata de viata a unor piscine din beton sau din fibra de sticla. Exista si persoane care isi permit sa plateasca preturi de piscine scumpe. Aceste piscine sunt de obicei piscine din beton. Aceste preturi la piscine din beton sunt mai ridicate pentru ca in constructia lor sunt implicate mai multe persoane pentru o perioada lunga de timp.

Unele preturi la piscine personalizate, cu forma unicat si originala sunt foarte ridicate. Producatorul unor asemenea piscini nu beneficiaza de matrite si de machete precum la producatorii de piscine din fibra de sticla, iar constructia lor este unica. In unele preturi de piscine din fibra de sticla sunt incluse si kiturile de instalare (acestea fiind formate din pompe, filtre, materiale pentru acoperitul piscinelor etc).

Ofertele producatorilor si ale magazinelor de specialitate sunt foarte incantatoare cu privire la unele preturi de piscine. Mai ales in cazul unor piscine supraterane, producatorii si importatorii se ofera sa asigure serviciile de transport, instalare si montare a acestor piscine. In unele cazuri in aceste preturi de piscine supraterane sunt incluse si puntile exterioare.

Ultima actualizare în Miercuri, 08 Iunie 2011 08:00
 

Sondaje

Este utila o piscina pe timp de vara?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com